Een handvol vakkennis

Kwaliteit en goede zorg voor uw tuin staan bij ons voorop. Daarom werken wij met een team geweldige hoveniers die het vak tot in de puntjes beheersen. En die met u meedenken. Naast de gediplomeerde hoveniers die voor ons werkzaam zijn, hechten wij veel waarde aan kennisoverdracht aan aankomend hoveniers.

 

Wij leiden vakmensen en ondernemers voor een groot deel op in de beroepspraktijk. Dit praktijkleren is in het MBO een verplicht onderdeel van de opleiding. Aequor erkent hiervoor leerbedrijven die voldoen aan belangrijke kwaliteitscriteria zoals goede integratie van opleiding en bedrijfsvoering, goede begeleiding en zinvolle werkzaamheden.

 

Sinds 2001 zijn wij een erkend opleidingsbedrijf voor de sector Groene ruimte.

 

Boshuizen Hoveniers uit Soest is sinds 2001 een opleidingsbedrijf met deze Aequor erkenning, voor de sector groene ruimte. Naast de gediplomeerde hoveniers die voor ons werkzaam zijn, hechten wij veel waarde aan kennisoverdracht aan aankomend hoveniers.  Als Aequor erkend leerbedrijf staan wij garant voor kwaliteit en meerwaarde die je in al onze projecten terugziet.


Interesse?

Heeft u plannen voor uw tuin? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Als we uw wensen hebben besproken sturen wij u een vrijblijvende offerte. Hierin omschrijven we altijd duidelijk welke werkzaamheden we zullen uitvoeren.

Offerte opvragen