Tuinontwerp

Elke mooie tuin begint met een goed tuinontwerp. Wij ontwerpen een tuin die past bij uw wensen en mogelijkheden. Houdt u van tuinieren of heeft u liever een onderhoudsvriendelijke tuin? Kiest u voor strak en modern of spelen er kinderen in de tuin? Romantisch Engels of Japans zen? Alles kan, maar we spreken het wel graag persoonlijk door en bekijken daarbij ook uw tuin. Zo weten we zeker dat het ontwerp zal aansluiten bij jullie wensen maar ook bij de mogelijkheden van de tuin.

Tuinontwerp en de aanleg van de tuin vindt allemaal binnen ons eigen bedrijf plaats. Zo sluiten ontwerp en aanleg naadloos op elkaar aan. Boshuizen Hoveniers heeft alle kennis en creativiteit in huis om voor elke tuin een succesvol ontwerp te maken en uit te voeren.


Interesse?

In een persoonlijk gesprek brengen wij uw wensen in kaart en gaan dan van start met de ontwikkeling van een passend ontwerp. Wij hebben alle kennis en creativiteit in huis om voor elke tuin een succesvol ontwerp te maken en uit te voeren. Het tuinontwerp en de aanleg van uw tuin vindt altijd binnen ons eigen bedrijf plaats. Zo sluiten ontwerp en aanleg naadloos op elkaar aan.

Contact