Tuinaanleg

Boshuizen Hoveniers heeft een team van vakbekwaam en goed opgeleide hoveniers in dienst. We zijn al 20 jaar actief in de regio Soest, Baarn en Bilthoven en voeren elk project snel en efficiënt uit. Of het nu gaat om uitvoeren van een compleet project, of het plaatsen van schuttingen, vijveraanleg of bestratingen, we pakken alles zorgvuldig aan en zorgen ervoor dat u ieder jaargetijde optimaal kunt genieten van de tuin. 

 

Vijvers

Een vijver geeft een gevoel van rust. Ook zorgt een vijver voor een ruimtelijke werking. We vertellen graag welke mogelijkheden er zijn om een waterpartij of vijver aan te leggen in de tuin.

 

Bestrating

Bestrating is bepalend voor het gezicht van je tuin. Om de kwaliteit van de bestrating – zelfs na jarenlang gebruik – te kunnen waarborgen, heeft het onze voorkeur het onderhoud na aanleg in eigen hand te houden.

 


Interesse?

Heeft u plannen voor uw tuin? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Als we uw wensen hebben besproken sturen wij u een vrijblijvende offerte. Hierin omschrijven we altijd duidelijk welke werkzaamheden we zullen uitvoeren.

Contact